Pse duhet të vaksinohem?

Si veprojnë vaksinat?

Sa kohë i duhet vaksinës për të treguar efektin e pritur dhe sa gjatë zgjat mbrojtja?

A mund të vaksinohen gratë e shtatzëna?

Pse duhet të vaksinohem?

Si veprojnë vaksinat?

Sa kohë i duhet vaksinës për të treguar efektin e pritur dhe sa gjatë zgjat mbrojtja?

A mund të vaksinohen gratë e shtatzëna?